Workshops

Pottenbakken

Altijd al willen leren pottenbakken?
Volg dan een inspirerende workshop Pottenbakken bij Chris Kleigoed in Hillegom. Gedurende deze workshops leer je stap voor stap de kunst van het pottenbakken beheersen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er zijn lessen voor iedereen.

Stap voor stap
Tijdens de workshops Pottenbakken krijg je de unieke kans om je creativiteit te uiten en je eigen keramische meesterwerken te creëren. Onder begeleiding van Christina Osinga leer je verschillende technieken, zoals het centreren van de klei op de draaischijf, het vormgeven van de klei en het decoreren van je stukken. Stap voor stap word je vertrouwd gemaakt met de vaardigheden en de ambachtelijke kennis die nodig zijn om prachtige keramische objecten te maken.

Voor beginners en gevorderden
Of je nu nog nooit eerder met klei hebt gewerkt of al bekend bent met het pottenbakkersambacht, deze workshops zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw niveau en behoeften. Beginners zullen de basisbeginselen leren en vertrouwd raken met de materialen en gereedschappen, terwijl gevorderde deelnemers hun vaardigheden kunnen verfijnen en nieuwe technieken kunnen ontdekken om hun artistieke horizon te verbreden.

Samen inspiratie opdoen
Naast het leren van de technische aspecten van pottenbakken, bieden de workshops ook een geweldige gelegenheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je passie voor keramiek te delen. Samen met andere deelnemers kun je ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en elkaar aanmoedigen in je artistieke reis.

Meld je voor een workshop
Dus, als het pottenbakken je interesseert en je graag je artistieke talenten wilt ontdekken en ontwikkelen, dan zijn deze workshops perfect voor jou. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor een workshop. Laat je onderdompelen in de magie van klei en ontdek de voldoening van het creëren van unieke keramische kunstwerken met je eigen handen.

Kosten
Ontdek de kunst van pottenbakken tijdens een boeiende workshops! De workshops duren 2,5 uur en zijn een geweldige gelegenheid om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de magie van klei.

De kosten bedragen slechts € 30,- per les, met een minimum van 2 lessen. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de wondere wereld van pottenbakken!