Workshops

Pottenbakken

Altijd al willen leren pottenbakken?
Tijdens mijn pottenbakworkshops ontdek je de verschillende mogelijkheden van het pottenbakken. Samen verkennen we de verschillende stappen, van het centreren van klei op de draaischijf tot het vormgeven van je eigen stukken. Je leert praktische technieken en maakt kennis met verschillende materialen en gereedschappen.

Workshops voor iedereen
Of je nu nieuw bent in de wereld van klei of al wat ervaring hebt met pottenbakken, mijn workshops zijn erop gericht om aan te sluiten bij jouw niveau. Als beginner leer je de basisbeginselen en maak je kennis met de materialen en gereedschappen. Voor degenen met wat meer ervaring bied ik de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te ontdekken.

Samen inspiratie opdoen
Naast het verkennen van de technische kant van pottenbakken, zijn de workshops een perfecte gelegenheid om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten en je liefde voor keramiek te delen. Samen met mededeelnemers kun je verhalen delen, nieuwe ideeën opdoen en elkaar ondersteunen op jouw artistieke pad.

Workshop volgen?
Als je geïnteresseerd bent in pottenbakken en je creatieve kant wilt ontdekken en ontwikkelen, dan zijn deze workshops perfect voor jou. Wacht niet langer en meld je nu aan voor een workshop. Ervaar de magie van klei en ontdek hoe bevredigend het is om unieke keramische kunstwerken met je eigen handen te creëren.

Kosten
Ontdek de kunst van pottenbakken tijdens een boeiende workshop! De workshops duren 2,5 uur en zijn een geweldige gelegenheid om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de magie van klei.

De kosten bedragen slechts € 30,- per les, met een minimum van 2 lessen. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de wondere wereld van pottenbakken!