Christina Osinga

Keramist

Hallo! Ik ben Christina Osinga, en ik ben helemaal weg van pottenbakken. Mijn atelier is mijn tweede thuis, en ik nodig je graag uit om de wereld van klei met mij te verkennen.

In mijn workshops draait alles om het plezier van het creƫren. Samen duiken we in de basis van het pottenbakken, stap voor stap. Of je nu al ervaring hebt of helemaal nieuw bent in deze creatieve wereld, je bent van harte welkom!

Het mooie van pottenbakken is dat het niet alleen gaat om het eindresultaat, maar ook om de reis er naartoe. Elke draai aan de klei is een ontdekking, een moment van concentratie en creatie. Het is een proces waarbij ik mezelf telkens opnieuw uitdaag en groei als keramist.

In mijn atelier is iedereen welkom, van jong tot oud. Ik geniet ervan om mijn kennis en passie te delen met anderen, om samen te lachen om mislukkingen en te juichen bij successen. Het is een plek waar vriendschappen ontstaan en waar verhalen worden gedeeld.

Dus, als je zin hebt om de wereld van klei te verkennen, kom dan langs! Samen kunnen we iets speciaals maken, iets wat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een verhaal vertelt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen creatief bezig te zijn.